Snabbt, enkelt och prisvärt

Tänk dig att du sitter i en husvagn på en camping på Öland. Du och familjen har bestämt er för att besöka en restaurang och gör en sökning på Google Maps efter en i närheten. Det kommer upp fem förslag. Ett företag har lagt upp en bild på menyn, det finns valmöjligheter till alla i familjen och dessutom en rundtur så du kan se hur restaurangen ser ut, det ser riktigt mysigt ut. Med ett knapptryck på mobilen ringer du företaget. Yes, det finns ett bord ledigt. Vi åker dit!

Varför ska mitt företag ha en virtuell rundtur?

  • En virtuell rundtur skapar trygghet och förtroende hos potentiella gäster och återkommande stamkunder.
  • Din virtuella rundtur syns tillsammans med din företagsprofil på Google Sök och Maps.
  • Kunderna kan ”besöka” ditt företag även när du har stängt
  • Ditt företag rankas högre av Google vilket kan ge fler klick från potentiella kunder
  • Mycket prisvärt – En låg engångskostnad för fotograferingen, inga fler kostnader tillkommer.

Hur mycket kostar det?

Det beror på hur stor lokalen är och hur många bilder som behöver tas. Sätt det i jämförelse med vad en tidningsannons kostar, som ”lever” en, kanske två dagar. Ja, då har du en grymt bra investering för att få ditt företag att synas. Kontakta mig för ett kostnadsfritt första möte

Hur lång tid tar det?

Fotograferingen tar 1-2 timmar, beror också på hur stor lokalen är. Efter det är det lite efterarbete och sedan är rundturen klar inom en vecka.

Vad behöver jag göra innan fotograferingen?

Du vill såklart visa upp ditt företags bästa sida, så det du behöver göra är att se till att lokalerna som ska fotograferas är i ordning och ser representativa ut.

Kan jag använda 360-graders bilderna nån annanstans?

Den virtuella rundturen publiceras på Google Street view. Via Google Maps kan du hämta en kod och bädda in rundturen på din Facebook, hemsida eller annan plats du vill visa upp din rundtur.

Rundturen kommer också bäddas in på min sida under referenser.

Om jag inte har ett Google My Business konto

Ja, då hjälper jag dig med att skaffa det och verifiera ditt företag. Ingår kostnadsfritt i samband med fotografering av ditt företag.

Nu är jag redoKlicka här för att kontakta mig – Kalmar läns enda Godkända Google Street view fotograf